Kornéliusz alapítvány

Az idén tíz éves Kornéliusz Alapítvány kibővítette az alapítványi célokat. Az eddigi bel- és külmisszió, diakónia, gyermek- és ifjúságnevelés, nehéz sorsú családok. idősek lelki anyagi és természetbeni támogatása mellé bekerült a Veresegyházi Református Egyházközség tulajdonában lévő ingatlanok, intézmények karbantartásának, felújításának támogatása, tárgyi feltételeinek javítása. Így lehetővé vált számunkra, hogy gyülekezetünket közvetlenül támogathassuk. A nyári táborok költségeinek fedezéséhez 63.000 Ft-al járultunk hozzá. A templom fűtésének felújítását 500.000 Ft-al támogattuk. Szeretnénk megköszönni mindazok figyelmét és bizalmát, akik adójuk 1%-át adóbevallásukban alapítványunk számára rendelték. A felajánlott összeg 161.952 Ft.

Szeretnénk felhívni a testvérek figyelmét, hogy idén ismét kérjük, adójuk kétszer 1%-ával támogassák a Magyarországi Református Egyházat, és a Kornéliusz Alapítványt.

Az adó 1% felajánláson felül, lehetőség van adományok felajánlására is. Szeretnénk kérni, hogy aki ezt megteheti, adományát banki (eseti vagy rendszeres) átutalással juttassa el hozzánk, mert ez alapítványunk számára nem csupán kevesebbe kerül, hanem hamarabb és könnyebben könyvelhető. Azok számára, akik otthonról, telefonon vagy Interneten keresztül tudják intézni banki ügyeiket, szintén sokkal kényelmesebb mindez. Természetesen azok számára, akik továbbra is postai befizetéssel, vagy készpénzben szeretnék átadni adományaikat, szintén állunk rendelkezésre, biztosítjuk a csekkeket, és hálásan fogadjuk az adományokat.

Alapítványunk számlaszáma:11600006-00000000-11875723

Alapítványunk adószáma: 18702941-1-13

A Kornéliusz Alapítvány kuratóriuma is megújult, az új tagok között köszönthetjük Béresné Fazekas Julianna, Boga György és Gyapjas Attila testvéreinket. Kérjük Isten áldását a Kuratórium munkájára!

Ujvári Attila elnök