2017. január hónap bejegyzései

Férfikör 2017 tavasz

Kedves Férfi Testvérek! Férfikörünk következő alkalma január 23-án hétfőn lesz, 18 órai kezdettel. Témánk: Kinek mit jelent az Evangélium? Ajánlott olvasmány: http://istenalma.hu/sites/default/files/evangelium/miazevangelium.pdf További időpontjaink: Február 13. – Apologetika (Lehoczki István, Benkő Norbert) Február 20. – Apologetika Március 20. – Közösségépítés, gyülekezetépítés (Fukk Lóránt) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Férfikör 2017 tavasz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ökumenikus Imahét 2017

Kedves Testvérek! Január 16-tól, hétfőtől kezdődően a Város felekezetei Ökumenikus Imahetet tartanak, melynek programja az alábbi: – január 16., hétfő, 18 óra: katolikus templom, vezeti: Sivadó János, prédikáció: Fukk Lóránt református lelkész – január 17., kedd, 18 óra: baptista imaház, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Ökumenikus Imahét 2017 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karácsonyi koncert

Tájékoztatjuk a kedves Testvéreket, hogy a 2016. december 18-i Karácsonyi koncert hanganyaga meghallgatható a Dokumentumok -> Hangtár -> Gyülekezeti énekkar menüpont alatt, vagy tömörítetlen formában letölthető ezen a hivatkozáson keresztül. A koncerten készült képek megtekinthetőek a Dokumentumok -> Képtár  menüpont … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Karácsonyi koncert bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karácsony

„Az én Uram, az Úr jön hatalommal, karja uralkodik. Vele jön szerzeménye, előtte jön, amiért fáradozott. Mint pásztor, úgy legelteti nyáját, karjára gyűjti a bárányokat, ölébe veszi őket, az anyajuhokat szelíden terelgeti.” (Ézs 40,10-11) A karácsony évszázadok óta valamilyen kedves, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Karácsony bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva