2016. március hónap bejegyzései

Nagyhét – Húsvét

„Mert úgy határoztam, hogy nem tudok közöttetek másról, csak Jézus Krisztusról, róla is mint a megfeszítettről.” (1Kor 2,2) Ünnepeinkre az elmúlt két évezred során különleges réteg rakódott. Mintha nem is lenne köze a Szentírásban leírt híradásoknak a kialakult gyakorlathoz. Emlékünnepeket ülünk, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Nagyhét – Húsvét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagypéntek

Kategória: Egyéb | Nagypéntek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Alkalmaink

Nagyheti és Húsvéti alkalmaink: március 20. (Virágvasárnap) 10 óra – istentisztelet és gyermekistentisztelet március 21. (hétfő) 18 óra – bűnbánati istentisztelet március 22. (kedd) 18 óra – bűnbánati istentisztelet március 23. (szerda) 18 óra – bűnbánati istentisztelet március 24. (Nagycsütörtök) 18 óra – Úrvacsorás istentisztelet március 25. (Nagypéntek) 10 óra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Alkalmaink bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megváltóm

dr. Lajos Beáta MEGVÁLTÓM Nem értem én, hogy történhetett, hogy az ember így elvadult, így tönkretett. Ma is elborzadok, ha tövis koronádra gondolok, könny áztatta drága szent szemed, az én bűneim tették ezt Veled. Hogy lehet, hogy Téged így megvertek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Megváltóm bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Juhász Zsófia Református Szeretetotthon lakóinak és munkatársainak szolgálatáról

 A Szeretetotthon lakóival és munkatársaival a Veresegyházi Református Templomban voltunk 2016. február 14-én, a vasárnap délelőtti istentiszteleten.   Bővebben…

Kategória: Egyéb | A Juhász Zsófia Református Szeretetotthon lakóinak és munkatársainak szolgálatáról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Könyvajánló

Az elmúlt hetekben megtapasztaltam, hogy sok gyermek és szülő mennyire vágyakozik Isten üzeneteire. A keresztyén könyvesboltok kínálatát folyamatosan követem. Így találtam rá Max Lucado, Kegyelem itt és most című könyvére. Ez a könyv segít a nagyobb gyerekeknek önállóan elgondolkodni Isten … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Könyvajánló bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva