2016. február hónap bejegyzései

Böjti evangelizációs hét 2016.

„Itt vagyok, engem küldj!” (Ézs 6,8b) A Veresegyházi Református Egyházközség február 29. és március 6. között Böjti evangélizációs hetet tart vendég igehirdetők szolgálatával. Program: Hétfő: Sándor Levente (Szada) Kedd: Gergely Szabolcs (Isaszeg) Szerda: Sípos A. Szabolcs (Fiúság Akadémia igazgatója) Csütörtök: Márkusné … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Böjti evangelizációs hét 2016. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Interjú a Kossuth Rádióban

A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorának 2016.02.14-i adásából

Kategória: Egyéb | Interjú a Kossuth Rádióban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A két gyülekezet kapcsolatáról

Az őrbottyáni Juhász Zsófia Szeretetotthonnak évek óta nagyon jó a kapcsolata a veresegyházi református gyülekezettel. A gyülekezet Otthonunk egyik gondozási egységében lakó fogyatékkal élő személyeket támogatja. Minden nagy ünnepen a gyülekezet Bábcsoportja is szolgál nálunk. A napsugár csoport tagjai mindig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A két gyülekezet kapcsolatáról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Imádkoztam érted

“Ma imádkoztam érted, és tudom, hogy Isten meg kellett, hogy hallgassa. Éreztem a választ a szívemben, bár Ő nem szavakkal beszélt. Nem kértem gazdagságot és hírnevet, tudtam, hogy téged ezek nem érdekelnek. Sokkal tartósabb kincseket kértem Tőle. Azt kértem Tőle, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Imádkoztam érted bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ajánlás

Szeretettel ajánljuk gyülekezeti közösségünk vasárnapi istentiszteleteinek hanganyagát; a felvételek meghallgathatók és letölthetők a Dokumentumok/Hangtár/Istentiszteletek útvonalon, az ideiek például elérhetők itt: http://www.veresiref.hu/?page_id=1186. Január 5. óta a Napi ige rovatban elolvashatóak a naponkénti lelkipásztori igei útmutatások, egy-egy igevershez kapcsolt gondolatok formájában (http://www.veresiref.hu/?page_id=1248); … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Ajánlás bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

LEGYEN!

Kategória: Egyéb | LEGYEN! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva