2014. január hónap bejegyzései

Egyházközségünk 2013. évi beszámolója

„Minden gondotokat Őreá vessétek, mert neki gondja van rátok.” (1Pt 5,7) A 2013. év sok feladattal köszöntött ránk. Tudtuk jól, hogy az előzőekben félbe maradt munkákat folytatnunk kell, mert a magvetés elkezdett szárba szökni, és a növekedés újabb áldozatokat igényel. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Egyházközségünk 2013. évi beszámolója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Karácsony

„Az én Uram, az Úr jön hatalommal, karja uralkodik. ” (Ézs 40,10a) Várakozni senki sem szeret. Az emberi lélek a bűneset óta mindig mindent azonnal akar megszerezni magának. Márpedig az igazán nagyszerű és csodálatos dolgokat ki kell várni. Az advent … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Karácsony bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Várni!

Életünkben rengeteg időt töltünk várakozással! Sokszor reménytelen és kétségbeesett, időnként feleslegesek ezek a percek, órák. A legszebbek azok a pillanatok, amelyet az örömteli várakozás fényei töltenek be. Az év bármely napján lehet ilyenben részünk, de talán a legfényesebbek azok az órák, percek, amelyeket így Adventben töltünk el. Számomra ezek legértékesebb pillanatai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Várni! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Gyülekezetünk nyári gyermek- és ifjúsági táborai

Istentől ezen a nyáron is különleges tábori heteket kap­tunk. Az idén is volt két hét napközis tábor, egy hetet töl­töttünk alsós gyerekekkel a Balatonnál, és újra volt ifi-tábor, az idei esztendőben Kőszegen. Mit jelent egy tábor? Gyerekzsivajt, élményt, csodákat! Reg­geltől … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Gyülekezetünk nyári gyermek- és ifjúsági táborai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva